powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΤΣΙΤΕΝΤΕΛΑ ΣΕ ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ

Ντερμπι ουραγων για το πρωταθλημα της Β Ιταλιας. Αμφοτερες με κακη φορμα και ερχονται και οι δυο απο 3 σερι ηττες. Η Σασουολο αλλαξε προπονητη την προηγουμενη αγωνιστικη αλλα παλι ηττα εκανε και στην Τσιταντελα η θεση του προπονητη κρινεται επισφαλης αν και απο οτι διαβασα ειναι ο μακροβιοτερος προπονητης στην Β Ιταλιας (Κλαουντιο Φοσκαρινι απο το καλοκαιρι του 2005) και η διοικιση τον στηριζει ακομη.


Ετυχε και παρακολουθησα το προηγουμενο παιχνιδι της Τσιταντελα με το Λιβορνο οπου εχασε με 3-0 αλλα το σκορ και η εξελιξη του αγωνα την αδικουν εντονα.
Τα δημοσιευματα γραφουν
"Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη, είχε ευκαιρίες και θα μπορούσε να παίξει με παίκτη παραπάνω από το 34ʼ, αν ο διαιτητής απέβαλε ως όφειλε τον τερματοφύλακα της Λιβόρνο. Στο 45ʼ δέχτηκε το πρώτο γκολ, μετά έμεινε αυτή με δέκα παίκτες και στη συνέχεια κατέρρευσε, κάτι φυσιολογικό αφού οι δυνάμεις την εγκατέλειψαν."
και συμφωνω απολυτα.

Η προσφατη εικονα που εχω στο μυαλο μου για την ομαδα της Τσιταντελα μου δινει το δικαιωμα να υποθεσω οτι 4 σερι ηττα δυσκολο να κανει και οτι σε ασιατικο παιχνιδι δινουν ελαφρυ φαβορι την φιλοξενουμενη δεν συναδει με την εικονα που εχω.

Απουσιες εχουν και οι δυο ομαδες και η προιστορια της δεκαετιας δεν καταγραφει νικη της γηπεδουχο σε 4 παιχνιδια ακομη.

Θα ρισκαρω 150€ σε ασιατικο(0) με αποδοση 2.13(pinnacle) και σε περιπτωση ισοπαλιας επιστρεφεται το στοιχημα.

Υ.Γ.
Το ταμειο αφου τα Νησια Φεροε καταφεραν και αποσπασαν ισοπαλια μειωθεικε κατα 100 ευρο και εγινε 1976+(-100)= +1876 €

Δεν υπάρχουν σχόλια: