powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Α).
Η Ελλαδα μετα τις 2 ισοπαλιες υστερει σε συγκομιδη βαθμων στο ξεκινημα της. Ασχημο το πρωτο παιχνιδι με την Γεωργια, αλλα καταφερε και αποσπασε ισοπαλια εκτος εδρας με την Κροατια. Πλεον τα επομενα 2 παιχνιδια στην εδρα της ειναι must για τριποντο.


Ο σημερινος αντιπαλος προσφερεται για ανακαμψη στα θετικα αποτελεσματα και η νικη μονοδρομος αν θελουμε να ελπιζουμε βασιμα για προκριση.

Η Λετονια νικησε εκτος εδρας την Μαλτα αλλα εχει ψαλιδισει τις πιθανοτητες που τις αναλογουν στο πρωτο παιχνιδι απο την ηττα, στην εδρας της απο την Κροατια.

Η αποδοση στο 1.45 ειναι μικρη και αποφασισα να ρισκαρω ενα σκαλοπατι πιο δυσκολα και συγκεκριμενα στο ασιατικο (-1) για την Ελλας με αποδοση 1.74 με 100 ΕΥΡΟ και σε περιπτωση οριακης νικης να μου επιστραφει το στοιχημα.

Β).
Ενα δευτερο παιχνιδι το οποιο ειναι must για τους γηπεδουχους. Η Πορτογαλια μετα την εκωφαντικη ισοπαλια 4-4 με την Κυπρο , ηττηθηκε και απο την Νορβηγια εκτος με 1-0 και εμεινε πισω στην εκκινηση. Αυτος ειναι ολογος που απολυσε το προπονητης Κάρλος Κεϊρόζ και να προσλαμβανει τον Πάουλο Μπέντο .
Ειναι πολυ θετικο οτι στη συνθεση της αυτη τη φορα θα βρισκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Απο την αλλη η Δανια στο πρωτο της παιχνιδι νικησε εκτος εδρας πολυ δυσκολα με 1-0 την Ισλανδια και η εμφανιση της δεν ικανοποιησε. Θα εχει απουσιες οπως ο εξτρέμ Κάλενμπεργκ, ο φορ Σκούμπο , ο στόπερ Αγκερ και ο βασικός πορτιέρο Αντερσεν .

Ο μονοδρομος της Πορτογαλιας με οδηγουν να ρισκαρω σε νικη σε ασιατικο (-0.75) οπου ακομη και σε οριακη νικη να πληρωθω το μισο στοιχημα μου σε αποδοση του 1.80 και 100 ΕΥΡΟ

Γ).
θεωρω οτι δυαδα σε απλη νικη Πορτογαλιας μαζι με την Ελλαδα (1.45*1.58) ειναι μια πολυ καλη επιλογη και θα ρσκαρω αλλα 100 ΕΥΡΟ

Υ.Γ.
Μετα το ανετο over(2-4) της Κρου το ταμειο ειναι
+1494+(91)= +1585€

Δεν υπάρχουν σχόλια: