powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

2 ΡΙΣΚΑ ΓΙΑ ΤΟ Σ/Κ

1 ΡΙΣΚΟ
Αποψε στο γαλικο πρωταθλημα εχουμε την αναμετρηση 2 ομαδων που βρισκονται λιο κατω απο τη μεση της βαθμολογιας και ειναι ισοβαθμες.


Η Μπορντο δεν ξεκινησε καλα το πρωταθλημα αλλα στα δυο τελευταια της παιχνιδια για το πρωταθλημα νικησε τη Λυων με 2-0 και εφερε εκτος εδρας 0-0 με την εξαιρετικη φετινη Καεν.

Δειχνει να συνερχεται και μαλιστα προκριθηκε και με διπλο απεναντι στη Νανσι με σκορ 1-2 στο κυπελο.

Το αποψινο παιχνιδι φαινεται απολυτα στα μετρα της με τη Λοριαν οπου και η παραδοση στην εδρα της, την τελευταια 10ετια ειναι 4-2-0

Ακομη και ως φανελες να μετρησεις το ειδικο βαρος τους, δειχνει να γερνει ανετα προς τα αριστερα.

Νομιζω οτι αξιζει να ρισκαρουμε στην αποψινη νικη της Μπορντο στο 1,86 (PINNACLE) αφου θεωρω οτι η γηπεδουχος βρισκεται σε ανοδικη τροχεια και ο αντιπαλος ενδυκνεται γιαυτο.

2 ΡΙΣΚΟ

Στην Κρητη ο Εργοτελης υποδεχεται τον Παναθηναικο την κυριακη το απογευμα στις 18.15 και μαλιστα θα ειμαι στο γηπεδο να τον παρακολουθησω απο κοντα.


Ο Εργοτελης ειναι αληθεια με εξεπληξε με τα αποτελεσματα του αν εξειρεσεις την πρεμιερα οπου εχασε, αφουνικησε εκτος το Βολο, εντος την Ξανθη και στο Χαριλαου εχασε παιζοντας με 10 παιχτες στο 92 λεπτο!

Φετος ολοι εδω στην κρητη εχουμε την αοψη οτι επρεπε να ενισχυθει περισσοτερο αφου φαινοταν αποδυναμομενεος το καλοκαιρι και οτι φοβομαστε οτι θα πεσει κατηγορια.


Απο την αλλη ο ΠΑΟ με εξεπληξε αρνητικα οχι τοσο με τα απο τελεσματα αλλα για την μπαλα που παιζει μεχρι στιγμης. Η καρεκλα του Νομπλια εχει αρχιζει και τριζει πολυ και στο Παγκρητιο αν δεν νικησει, φοβαμαι οτι θα σπασει. Δυστυχως στην Ελλαδα ο προπονητης ειναι η ευκολη λυση για να αλλαξει κατι στην ομαδα γρηγορα και αν δεν το καταφερει ο Νομπλιας τη κυτιακη να δειξει τον ΠΑΟ μεταμορφωμενο βλεπω να εχει μεγαλη τυχη η πρωτη λυση.

Οι παιχτες απο οτι διαβαζω κανενας του δεν εχει ιδιαιετερα παραπονα και πιστευω οτι τον στηριζουν αρκετα. Αρα στο παιχνιδι στο Παγκρητιο θα κανουν τα παντα γιαυτον αλλα και για την παρτη τους αφου πολλοι δεχονται εντονη κριτικη για τις εμφανισεις τους. Και επειδι το θεμα δεν ειναι να παρουν το τριποντο αλλα μια πολυ καλη εμφανιση ωστε να δειξουν στο κοσμο οτι συνερχονται και να δουν με αισιοδοξια το μελλον πρεπει να νικησουν καθαρα και οχι οριακα.

Η προιστορια δειχνει ξεκαθαρη υπεροχη υπε του ΠΑΟ με 1-0-4

Θα ρισκαρω στο ασιατικο (-1) υπερ του ΠΑΟ σε αποδοση 2.36 (PINNACLE) οπου με οριακη νικη, να επιστραφει το στοιχημα.

ΚΑΙ ΤΑ 2 ΡΙΣΚΑ ΑΠΟ 200€

Υ.Γ.
Το ταμειο ειναι +1050€............ αφου το ρισκο ειχε χαθει

Δεν υπάρχουν σχόλια: