powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΣΤΟ -1.5 ΑΠΟΨΕ

Οταν εγινε η κληρωση των ομαδων σε ομιλους στο UEFA ολοι λεγαμε οτι ο ΠΑΟΚ εχει πολυ δυσκολο εργο. Και μετα απο 2 αγωνιστικες εχει δειξει εξαιρετικο προσωπο. Σημερα στις 22.05 αντιμετωπιζει την Βιγιαρεαλ η οποια βρισκεται στη δευτερη θεση του Ισπανικου πρωταθληματος και αγωνιστικά έχουν δεχτεί μόνο ένα γκολ φέτος εντός έδρας σε όλα τα παιχνίδια τους σε Ισπανία και Ευρώπη!!


Αν υπολογισουμε οτι ο βαθμος δυσκολιας του Ισπανικου πρωταθληματος απεχει παρασαγκας απο το βαθμο δυσκολιας τους Ελληνικου πρωταθληματος , καταλαβαινουμε το μεγεθος δυσκολιας του αποψινου παιχνιδιου, ακομη και αν η Βιγιαρεαλ κανει rotation αποψε.

Ο ΠΑΟΚ φετος δεν θυμιζει την περσινη εικονα, παρα μοναχα στα ευρωπαικα παιχνιδια του. Σημερα με υπηρεσιακο προπονητη το Μακη Χαβο και ψυχολογικα η ομαδα να εχει γινει μαλια κουβαρια (βλεπε υποθεση Γκαρσια) και με σημαντικη απουσια του Σαλπιγκιδη η ομαδα πρεπει να ξεπερασει πολλα για κατι θετικο.

Επειδη πιστευω οτι η ομαδα δεν πηγαινει με καθαρο μυαλο στο παιχνιδι θα ρισκαρω σε καθαρη νικη (στο -1.5) της Βιγιαρεαλ σε αποδοση 2.05( pinnacle) με 100€

Υ.Γ.
Το ταμειο μετα την χθεσινη επιτυχια ειναι
+2470+(+54)= +2524€

Δεν υπάρχουν σχόλια: