powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

ΜΕ ΛΙΒΟΡΝΟ ΣΗΜΕΡΑ

Σημερα στις 16.00 για το πρωταθλημα της Β Ιταλιας εχουμε το παιχνιδι Λιβορνο-Τσινταντελα. Η γηπεδουχος ξεκινησε ως φαβορι για ανοδο αλλα μεχρι στιγμης δεν δικαιωνει τις προσδοκιες. Η φιλοξενουμενη μετα απο 7 αγωνιστικες βρισκεται στην προτελευταια θεση με 4 βαθμους.
Την προηγουμενη αγωνιστικη η Λιβορνο νικησε εκτος εδρας την Ασκολι με 1-5 και γεμισε τα πανια της με αερα αισιοδοξιας, ενω η Τσιταντελα εκανε δευτερη σερι ηττα και αυτη στην εδρα της απο την Εμπολι με 2-3 δειχνοντας εντονα σημαδια αδυναμιας στην αμυνα.

Ο προπονητης της Λιβορνο (Μπεπε Μπιλον) ειπε οτι η προηγουμενη νικη ειναι αφετηρεια για ενα καλο ξεκινημα στις επιτυχιες και δεν εχω λογο να διαφωνησω. Η ομαδα ειναι ποιοτικοτερη της αντιπαλου και ειναι καιρος να νικησει πρωτη φορα στην εδρα της.
Η Τσιταντελα ειπαμε για τα εντονα κενα στην αμυνα, ενω σημερα στην επιθεση της θα λειπει και ο βασικος εξτρεμ Τζομπ λογο τιμωριας.

Θα ρισκαρω 100 ΕΥΡΟ σε καθαρη νικη της Λιβορνο(-1) στο 2.36 (pinnacle) και αν νικησει οριακα θα μου επιστραφει το στοιχημα.

Υ.Γ.
Το ταμειο μετα την οριακη νικη της Σεφιλντ με 1-0 ειναι
+1794+(+46)= +1840€

Δεν υπάρχουν σχόλια: