powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

ΣΤΟ UNDER 3.25 H ΙΝΤΕΡ

Σημερα τελευται αγωνιστικη στις 16.00 στην Ιταλια αναμενουμε ολοι να δουμε την Ιντερ πρωταθλητρια. Παιζει με την υποβιβασμενη Σιενα εκτος εδρας και λογικα θα επικρατησει.


Δεν ξεχνω οτι στο πρωτο παιχνιδι μεταξυ τους, κερδισε στο Μιλανο στο 90 φευγα με 4-3 και ο ιδρωτας εφτασε στα ποδια.

Αλλη σημαντικη ειδηση ειναι οτι η Σιενα διατηρει αριστες σχεσεις με τη Ρομα(η οποια περιμενει το θαυμα εχοντας αναψει κερακια) και αλληλοβοηθειουνται σε ολα τα επιπεδα.

Αρα το παιχνιδι δεν ειναι αδιαφορο και θα χρειαστει ιδρωτας παλι απο την Ιντερ.

Οι αποδοσεις που μου εκαναν εντυπωση ειναι στα γκολ που θα επιτευθουν στο παιχνιδι. Οι μπουκ πιστευουν επαναληψη του καταιγισμου οπως το πρωτο τους παιχνιδι και δινουν μικρες αποδοσεις στο over.

Προσωπικα περιμενω κλειστο παιχνιδι και αν η Ιντερ πετυχει 2 γκολ το μονο που θα κανει ειναι η διατηρηση τους σε αυτο το σκορ (δηλ καθαρη νικη, μην τυχον και στο τελος εχουμε δραματα).

Απο την αλλη η Σιενα για να σκοραρει στην αμυνα της Ιντερ το θεωρω δυσκολο αν αποφασισει ο Μουρινιο να διατηρησει σκορ.(μια χαρα τα καταφερε απεναντι στην Μπαρτσα και με παιχτη λιγοτερο).

Λοιπον ρισκαρω 100€ στο under 3.25 και χανω το στοιχημα αν μπουν 4 γκολ, ενω με 3 γκολ κερδιζω το μισο στοιχημα σε εξαιρετικη αποδοση του 2.05(pinnacle).

Y.Γ.
Το ταμειο με το 0-3 της Χεταφε, αλλα απο ημιχρονο ειναι
+747+(+74)+(-20)= +801€

Δεν υπάρχουν σχόλια: