powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

ΜΟΝΟ Η ΧΕΤΑΦΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ

Aποψε στις 21.00 στην Ισπανια παιζουν η αδιαφορη Ατλετικο Μαδριτης με την αμμεσα ενδιαφερομενη Χεταφε. Με νικη η φιλοξενουμενη παιρνει ευρωπαικο εισητηριο και πρωτη φορα στην ιστορια της την εκτη θεση.

Οι γηπεδουχοι ακομη γιορταζουν την κατακτηση ευρωπαικου τιτλου μετα το 1962 μετα το ιστορικο 2-1 στο τελικο επι της Φουλαμ και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι οτ τελικος κυπελου Ισπανιας με την Σεβιλη την Τεταρτη. Εκει που η χρονια εδειχνε εντελως χαμενη παει να δειξει ακρως εντυπωσιακη!

Σημερα ολα δειχνουν οτι η ομαδα θα κατεβει με τα δευτερα αφου το παιχνιδι για αυτους ειναι αγγαρεια και η ενδεκαδα θα επανελθει την Τεταρτη στο τελικο κυπελου. Οι αλλαγες στην ενδεκαδα θα ειναι εντυπωσιακες.

Ο προπονητης της Χεταφε Μιτσελ την παραμονη του Γιουροπα Λιγκ με τη δηλωση του οτι παρακαλω να το σηκωσει η Ατλετικο ωστε το Σαββατο στο μεταξυ μας παιχνιδι να γιορτασουμε ολοι μαζι σιγουρα δεν περνα απαρατηρητη, οσο και να προσπαθησε μετα να το μαζεψει και να πει οτι οι πιτσιρικαδες της Ατλετικο θα ειναι πολυ διψασμενοι για διακριση.

Η επιστροφη του καλυτερου της παιχτη Μποατενγκ απο τιμωρια και οτι ξεπερασαν τα ιατρικα τους προβληματα οι εμπειροι Κατε Ντιας και Σολδαδο δειχνουν την ομαδα πανετοιμη.

Οι συνθηκες ειναι ιδανικες και θα ειναι αξια της τυχης της αν φιλοξενουμενοι δεν τα καταφερουν. Μοναδικο προβλημα εινα αν η Βιγιαρεαλ που εχει την ιδια διεκδικηση, δεν καταφερνει να νικαει την ιδια ωρα την αδιαφορη Σαραγοσα.

Ρισκαρω στο διπλο με αποδοση 1.74 και 100€
Αξιζει και το Η/Τ του Χ/2 σε αποδοση 5.5 και θα ρισκαρω 20€ στη Unibet
Συνολικο ρισκο 120€
 
Υ.Γ.
Το ταμειο μετην αποτυχιμενη προσπαθεια στην Αυστρια ειναι
+847€+(-100)= +747€

Δεν υπάρχουν σχόλια: