powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ

Τελικός κυπέλου Ισπανίας απόψε μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Σεβίλλης στις 22.30 στο Καμπ Νοου της Βαρκελώνης. Ως συλλογή έχει 9 κύπελλα η Μαδρίτη έναντι 4 της Σεβίλλης.


Το κερασάκι στην τούρτα θέλει να βάλει η Ατλέτικο Μαδρίτης, μετά την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ και να πάρει και το Κύπελλο μέσα σε μια χρονιά η οποία στο πρωτάθλημα ήταν εντελώς αρνητική!!

Αντίθετα Η Σεβίλλη κατάφερε τελικά την τέταρτη θέση που θα την οδηγήσει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου, μετά τη νίκη της την προηγούμενη αγωνιστική με 3-2 επί της Αλμερία, εκτός έδρας με παίχτη λιγότερο.

Κάποιες απουσίες έχει η ομάδα με κυριότερη αυτή του Φαμπιάνο, αλλα θα αποφασισθει την τελευταια στιγμη. ενώ εκτός θα μείνουν ο στόπερ Φάσιο, ο μπακ Ναβάρο και ο αμυντικός Ντραγκουτίνοβιτς.

Ως εικόνα οι δυο ομάδες υπερτερεί στα μάτια μου η Σεβίλλη και αφού κατάφερε και απέκλεισε την Μπαρτσα στο θεσμό, οφείλω να της δώσω προβάδισμα.

Θα ρισκάρω υπερ της Σεβίλλης 100€, σε ασιατικό(0) όπου η ισοπαλία δεν μετράει και βρίσκω απόδοση 2.01 σήμερα ,όταν πριν 3 μέρες η απόδοση ήταν πολύ χαμηλότερη. Ξεκίνησε ελαφρά φαβορί και έγινε ελαφρά αουτσάιντερ πλέον λόγο των απουσιών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: