powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΟ, ΝΕΚΡΟΣ Η ΖΩΝΤΑΝΟΣ?

To παιχνιδι γινεται σημερα στις 21.45 αλλα τελικα αλλαξε ωρα και θα γινει 15 λεπτα αργοτερα στις 22.00. Στο ΟΑΚΑ θα υπάρξουν οθόνες για να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι την προσπάθεια της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού με τη Ρόμα για το Europa League (20:00)!!


Οπως καταλαβαινεται θα ειναι καταμεστο και το ερωτημα ειναι αν ΠΑΟ μπροστα στο κοινο του θα κλεισει τη σελιδα για συνεχιση του ονειρου στο ευρωπαικο μπασκετ για φετος. Θελει 3 νικες και αν χασει σταματαει εδω.

Το ζητημα ειναι το εξης για το ρισκο. Εγω χανω το πονταρισμα, αυτοι βαζουν ταφοπλακα στα φετινα ευρωπαικα ονειρα τους.

Παρών στην προπόνηση ήταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, σε μία κίνηση ενδεικτική της στήριξης που παρέχει στην ομάδα και της εμπιστοσύνης σε τεχνικό τιμ και παίκτες παρά την απώλεια του Κυπέλλου.

Και εγω μαζι του, θα ρισκαρω να νικησει με τουλαχιστον 2 ποντους στην εδρα του στο 2,02 (pinnacle) ενω αλλες μερες αυτο το στοιχημα θα ηταν must, αφου ειναι απολυτο λογικο να νικησει ο ΠΑΟ στην εδρα του με ενα καλαθι οποιαδηποτε ευρωπαικη ομαδα.
Πονταρισμα με 100€

Ο Μάικ Μπατίστ παρευρέθηκε κανονικά στη χθεσινή προπόνηση και τέθηκε στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράνοβιτς για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα (22:00-ΣΚΑΪ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: