powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Η ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΞΙΖΕΙ

Συνεχίζουμε το στοιχημα με το Ταμειο στο +90€

Την Τετάρτη στις 5 το απόγευμα έχουμε το παιχνίδι κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ δυο ομάδων που βρίσκονται στην μέση και κάτω του βαθμολογικού πίνακα και θα προσπαθήσουν να κάνουν την υπέρβαση για να προχωρήσουν στο κύπελλο αφού πιθανόν αν φτάσουν στο τελικό (έχουν ένα ακόμη διπλό παιχνίδι με το νικητή Από το Ξάνθη-Άρης) να βγουν Ευρώπη, αφού στον τελικό θα βρουν το Παναθηναϊκό κατά 99%.

Δεν θα ασχοληθώ με το να αξιολογήσω φόρμα , αν και η Καβάλα στην έδρα της χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα δυνατή, ενώ ο Πανιώνιος έρχεται από 3 σερί ήττες και στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις δεν έχει νικήσει (0-3-5)

Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει είναι ο μεταγραφικός οργασμός στην ομάδα της Καβάλας. Την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο πολύ φιλόδοξος Ψωμιάδης έχει «τρελάνει το κόσμο της Καβάλας» με τις μεταγραφές των Γρεγκ Μουρ, Σμολάρεκ, Σόσιν, Γκβοζντένοβιτς, Ντιέ, Ντενίλσον και προσέλαβε προπονητή τον Ντε Μος.
Ακόμη συμφώνησε με το Δήμο για να κτίσουν προπονητικό κέντρο όπως διάβασα πρόσφατα.
Αναρωτιέμαι γιατί τόσο χρήμα αφού η ομάδα πλέον δεν φαίνεται ικανή για υπέρβαση στο πρωτάθλημα. Μα υπάρχει και το κύπελλο και όπως ανέφερα παραπάνω με δυο προκρίσεις, κατά 99% βγαίνει Ευρώπη.

Αντίθετα ο Πανιώνιος την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου πήρε Μπουβάλ από τον Πανθρακικό, τον Σάμαρης από Παναχαϊκή και τον Τσότσαλιτς.
Άλλαξε και προπονητή και προσέλαβε τον Παράσχο, που κατά την γνώμη μου από την περίοδο στον πάγκο του ΟΦΗ δεν θα τον χαρακτήριζα με κολακευτικά λόγια.

Μη μακρηγορώ περισσότερο, αν δεν τα καταφέρει η Καβάλα για μένα η χρονιά θεωρείται πετυχημένη μόνο ότι δεν υποβιβάστηκε ως νεοφώτιστη. Νομίζω πλέον ότι τα παιχνίδια κυπέλλου θα στιγματίσουν την ομάδα της Καβάλας.

Θα ρισκάρω στον άσσο με απόδοση 2.38 (Stan James) με 100€.

Δεν υπάρχουν σχόλια: