powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

AΠΟ Α2 ΑΓΓΛΙΑΣ

Παιχνιδι για την πρωτη κατηγορια Αγγλιας στις 17.00 σημερα.Η Εξετερ εχει 31 βαθμους ειναι ενα βαθμο πανω απο την διαχωριστικη γραμμη ενω αυτοι που ειναι ακριβως πισω της εχουν και ενα αγωνα λιγοτερο και η θεση της υπερβολικα δυσκολη. Απο την αλλη η Στοκπορτ βρισκεται ουραγος στον πινακα με 17 βαθμους και απλα συνεχιζει κανοντας προγραμματισμο για την νεα περιοδο στην δευτερη κατηγορια Αγγλιας.

Στην προηγουμενη αγωνιστικη η Εξετερ εχασε στην εδρα της Μιλγουολ 1-0 δυσκολα στο 81 λεπτο, ενω η Στοκπορτ εφερε ως γηπεδουχος ισοπαλια με την Κολτσεστερ. Προσιστορια δεν βλεπω την απο το 2000 και στον πρωτο γυρο ειχαμε επικρατηση της Εξετερ με 1-3.

Το θεμα ειναι απλο εδω. Αν δεν νικησεις στην εδρα σου τον υποβιβασμενο, μαλλον θα του κανεις παρεα στο μελλον. Αν και δεν εχει νικησει τις τελευταιες 5 αγωνιστικες πριν αυτο το ασχημο σερι ειχε νικησει καθαρα την πρωτοπορο τοτε Λιντς με 2-0, πραγμα που δειχνει οτι μπορει να καταφερει σημερα την ουραγο.

Θα ρισκαρω με 100€ στο 1.85 της pinnacle εχοντας εγω να χασω λιγοτερα  απο αυτους.
Φοτο απο το γηπεδο της Εξετερ

Υ.Γ.
Το ταμειο ειναι μετα την επικρατηση της Καβαλας στην παραταση και οχι στην κανονικη διαρκεια του αγωνα στο +249+(-50)= +199€

Δεν υπάρχουν σχόλια: