powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΜΠΕΟΣ-ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ , ΑΓΚΑΛΙΑ

Ξεκιναω με το εξης "Ο Ολυμπιακός πήρε 6.200 εισιτήρια, όμως στο γήπεδο θα βρεθούν περισσότεροι από δέκα χιλιάδες οπαδοί του. Αριστες οι σχέσεις Μαρινάκη - Μπέου, επιβεβαιώθηκαν με τον πρόσφατο δανεισμό του Νέμεθ, που ανακοινώθηκε δύο ημέρες πριν από τον μεταξύ τους αγώνα."

Ο Βολος κοντραρεται με την Καβαλα και επειτα με τον Ατρομητο στην παρουσα φαση για να μπει στα play of και ερχεται απο το εκωφαντικο 0-4 στην εδρα της ΑΕΚ
Εχει 10/19 ισοπαλιες στο πρωταθλημα - 5/9 εντος εδρας και δεν εχει νηκισει στους 5 προσφατα εντος εδρας

Ο ΟΣΦΠ δεν εχει ισοπαλια ακομη στο πρωταθλημα 0/19 και σιγουρα με την ανεση των 5 βαθμων απο τον δευτερο ΠΑΟ και με την αγωνιστικη εικονα που παρουσιαζει ο ανταγωνιστης του, δεν εχει να φοβαται τιποτα για την κατακτηση του πρωταθληματος.

Με μια ισοπλια που ο Βολος εχει μεγαλη συχνοτητα και ο ΟΣΦΠ δεν εχει φερει ακομη (καποια στιγμη στατιστικα θα ερθει και αυτη) χωρις καν να το ενοχλει αφου θα ειναι 6 βαθμους μπροστα και τον ΠΑΟ στο γηπεδο του, θα αφησει απαντες ικανοποιημενους.

Μπεος και Μαρινακης αγκαλια , φιλαθλοι ακρως ικανοποιημενοι και ευτυχισμενοι ολοι χωρις να στραπατσαριστει η αξιοπρεια κανενος και σε εξαιρετικη αποδοση σε ορισμενους μπουκ στο 4.00 θα ρισκαρω 50€



Δεν υπάρχουν σχόλια: