powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΗΜΕΡΑ

Στις 22.00 εχουμε στο μεγαλο νησι την εξ αναβολης αναμετρηση δυο ισοβαθμων ομαδων στην μεση περιπου του βαθμολογικου πινακα. Και οι θεσεις θα ελεγα ειναι εκπληξη για την καθε ομαδα ξεχωριστα. Η Μπλακπουλ πολλοι την περιμεναν σε θεση υποβιβασμου ενω και την λιβερπουλ στις 4 πρωτες ευρωπαικες θεσεις.


Το "νεο" για την ομαδα της Λιβερπουλ ειναι η προσληψη του Νταλγκλίς στη θεση του προπονητη και ολοι περιμενουν αερα αισιδοξιας να παιρνει σαρκα και οστα. Στο πρωτου στο παγκο ηττηθηκε απο την Γιουναιτεν αλλα το πολυ αυστηρο πεναλντι στην αρχη του αγωνα και μετα η αποβολη του Τζεραντ δεν επετρεψαν πολλα. Σημερα η δυναμικοτητα του αντιπαλου το επιτρεπουν , ασε που εχουν και την ντροπη της ηττας στο πρωτο γυρο.

Η γηπεδουχος ενω ειχε παιξει φανταστικα με την Σιτι (αν και ηττηθηκε 1-0) στο επομενο παιχνιδι απογοητευσε με την ηττα απο την Μπερμιχαμ ως γηπεδουχος (1-2)


Θα ρισκαρω 200€ σε αποδοση 2,00 "στη φανελλα" και στον Νταλγκλις που ολοι περιμενουν να την ανεβασει εκει που της αξιζει της Λιβερπουλ


Υ.Γ.
Το ταμειο ειναι μετα το 1-1 της Μαλαγα-Μπιλμπαο
+3501-100= +3401

Δεν υπάρχουν σχόλια: