powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΤΟ (-1)

Eνα παιχνιδι κυπελου στη Ιταλια στις 22.00 μεταξυ Γιουβεντους και Κατανιας και οποιος προκριθει θα αντιμετοπισει το νικητη Ρομα - Λατσιο εκτος εδρας.

Mετα τις δυο κολλητες ηττες η Γιουβεντους απομακρυνθηκε οριστικα απο τη διεκδικηση τιτλου και πλεον ο θεσμος του κυπελου δεν την αφηνει αδιαφορη. Με απουσιες αλλα επανερχεται ο μπουφον μετα απο 8 μηνες.
Διαβαζω οτι ο Τζίτζι Ντελ Νέρι πάντως τονίζει πως η ομάδα γρήγορα θα επανέλθει: «Η δουλειά που κάνουμε είναι πολύ καλή και θα ανταμειφθούμε. Είχαμε ατυχίες ωστόσο έχουμε ξεχάσει ήδη τα δύο παιχνίδια που δώσαμε και θέλουμε μόνο την πρόκριση στο κύπελλο».


Απο την αλλη η Κατανια ομαδα χωρις νικη εκτος εδρας ακομη. Ο προπονητης μιλαει οτι το κυπελο μπορει να αποδειχθει στοχος, αν και δεν ευνοει η κληρωση μετα.
Αγωνιστικα διαβαζω οτι εκτός πλάνων οι βασικοί μέσοι Ισκο (15/0), Μπιατζάντι (13/0) και ο επιθετικός Μοριμότο (5/1), τέθηκαν εκτός αποστολής με μικροπροβλήματα οι μπακ Αλβαρες (12/0) και Ποτέντσα (14/0). Θα κάνει αλλαγές ο Τζαμπάολο και αρκετές μάλιστα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καμπανιόλο, ντεμπούτο στη φετινή σεζόν για τον αμυντικό Αουγκουστίν, ενώ στην επίθεση ίσως δούμε τον Αντενούτσι, με τον σταρ Μάξι Λόπες να μένει στον πάγκο. Με δυο λογια δεν με πειθει οτι χτυπαει το παιχνιδι.


Θα ρισκαρω σε ασιατικο -1 υπερ της Γιουβε με 300€ σε αποδοση 2,02 και σε οριακη νικη να επιστραφει το στοιχημα.
 
Υ.Γ.
Το ταμειο μετην αποτυχια της λιβερπουλ ειναι
+3401-200= +3201€

Δεν υπάρχουν σχόλια: