powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΣΤΟ 2.05(William Hill)

Σημερα στις 15.00 εχουμε στην Κρητη ο Εργοτελης να υποδεχεται την Κερκυρα. Οι γηπεδουχοι εχουν δωσει μεγαλη σπουδαιοτητα στον σημερινο αγωνα με τον Προεδρο Παπουτασακη ολη την εβδομαδα να καλει στο γηπεδο τον κοσμο και με γενικη εισοδο 15 ευρο με τις γυναικες και τα παιδια εως 15 ετων δωρεαν. Οι δυο αγωνες που υπολειπονται για να τελειωσει ο α γυρος εχει στην εδρα του Κερκυρα και μετα Πανσεραικο. Η βαθμολογια του περνοντας αυτα τα δυο τριποντα σιγουρα θα τον βγαλουν απο τη θεση του υποβιβασμου.


Στην εδρα του αποφευγει την ισοπαλια και προσφατα εχασε απο τους τρεις πρωτοπορους. ηπροιστορια δειχνει την τελευταια δεκαετια τρεις σερι ισοπαλιες με την Κερκυρα.(ποσες να το παει το σερι?)

Αγωνιστικα δεν εχει ιδιαιτερα προβληματα και ο κορυφαιος του Λεαλ θα παιξει.

Απο την αλλη η Κερκυρα ειναι στην μεση του βαθμολογικου πινακα αλλα πολυ κοντα μετους ουραγους αφου εκανε την "κοιλια" αλλαξε προπονητη και εφερε το διπλο στον Πανιωνιο.
Αγωνιστικα εχει απουσιες οπως Κοντοδήμος (βασικό αριστερό μπακ), Βενέτης (βασικός στόπερ), Καλαντζής (βασικό δεξί χαφ).

Να ληφθει υποψη και η απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστη η αποστολή της Κέρκυρας, στην προσπάθειά της να φτάσει στο Ηράκλειο για το παιχνίδι της Κυριακής.Δεν μπόρεσαν να πετάξουν απευθείας για την πόλη της Κρήτης το πρωί και τελικά κατάφεραν να βρουν πτήση αργά το απόγευμα για Χανιά και από εκεί οδικώς θα μεταβούν στο Ηράκλειο για το ματς.

Θα ρισκαρω στον ασσο 350€ που τοσο εχει αναγκη η ομαδα του Εργοτελη με αποδοση 2,05 (Hill)

Υ.Γ.
Το ταμειο ειναι μετα την τελευταια αποτυχια
+3206-200= +3006€

Δεν υπάρχουν σχόλια: