powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΤΖΕΖΕΝΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ.......1

 Ντερμπι ουραγων στην Ιταλια και ανετα μπορει να θεωρηθει εξαποντο.

Η Μπολονια αντιμετοπιζει πολλων ειδων προβληματα.
Διαβαζω τα παρακατω:

"Τα χρέη της ομάδας είναι ατελείωτα, αγοραστής μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί και οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι. Μέχρι τις 8 Δεκέμβρη έχει δοθεί χρονικό περιθώριο στην ανύπαρκτη διοίκηση να πληρώσει τους μισθούς, αλλιώς μετά θα υπάρξουν ομαδικές προσφυγές από τους παίκτες ενώ την Πέμπτη επικυρώθηκε η αφαίρεση ενός βαθμού για τη μη καταβολή του φόρου μεταγραφών του καλοκαιριού.

Επονται αφαιρέσεις βαθμών και για άλλα οικονομικά παραπτώματα και η ομάδα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στη χρεοκοπία. Αν δεν καταφέρει η ομάδα του Κλάουντιο Σαμπατίνι, ηγέτη της μπασκετικής Βίρτους Μπολόνια να βρει τα χρήματα που απαιτούνται, τότε η ομάδα οδηγείται στην αφάνεια και τη διάλυση. Ηδη ο φυγόδικος ιδιοκτήτης Σέρτζιο Πορτσέντα εξέπεσε των αξιωμάτων του ενώ αποδείχτηκε πως η εγγυητική επιστολή με την οποία πήρε η ομάδα το δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα ήταν ακάλυπτη. Ενώ για τη μη πληρωμή των μισθών στους παίκτες, μέχρι το τέλος του μήνα έπεται αφαίρεση δύο ακόμα βαθμών."


H Τζεζενα καταφερε και πηρε στο προηγουμενο ντερμπι ουραγων εκτος εδρας με την Μπαρι ισοπαλια και σημερα θα προσπαθησει για το τριποντο χωρις να εχει απουσιες.

Με αυτην την κατασταση που επικρατει στην Μπολονια εγω θα ρισκαρω 200 ΕΥΡΟ στον ασσο με αποδοση 2.20


Υ.Γ.
Το ταμειο μετα την αποτυχια της Στουτγαρδης ειναι
+3306-100= +3206€

Δεν υπάρχουν σχόλια: