powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΤΣΕΛΣΙ (Η/Τ ΤΟΥ Χ/2) @ 7.00

Αποψε στις 22.00 εχουμε ενα κλασικο Λονδρεζικο ντερμπι. Αρσεναλ και Τσελσι ερχονται απο "ρεπο κακοκαιριας " αφου δεν εγιναν τα τελευταια τους παιχνιδια.

Η Αρσεναλ ολοι λενε οτι στα ντερμπι δεν εχει το αναλογο τσαγανο και οι 3 ηττες απο στο γηπεδο της Μπρομγουιτς , Νιουκαλστ(0-1) και Τοτεναμ(2-3 αφου κερδιζε 2-0!) στα 6 τλευταια στην εδρα της, δειν σε κανουν να την εμπιστευθεις.

Απο την αλλη η Τσελσι οταν ξεκινησε το πρωταθλημα εδειχνε ομαδα υπερηχητικου και επαιζε εξαιρετικο ποδοσφαιρο. Ξαφνικα επαθε καθιζηση9ισως φταιει η απολυση του και τωρα στις 5 αγωνιστικες του αγγλικου πρωταθληματος δεν εχει νικησει(πολυ σπανιο για την Τσελσι). Βεβαια στο τελευταιο παιχνιδι με την Τοτεναμ εχασε πεναλντι ο Ντρογκμπα στο τελος και θα μπορουσε να ειχε φυγει νικητρια και ηταν μετα διαφορετικες οι αποδοσεις.
Επιστρεφει και ο ηγετης της Λαμπαρντ.

Καποια στιγμη η Τσελσι θα επανελθει και πλεον δεν εχει περιθωρια απωλειων αφου η Γιουναιτεν απομακρυνθηκε και η προσφατη προιστορια στο Εμιρατες απο το 2004 σε ολες τις διοργανωσεις ειναι σαφες υπερ της (1-2-5)!

Τα ντερμπι συνηθως εχουν ισοπαλα ημιχρονα και αν νικησει η Τσελσι στο δευτερο ημιχρονο πληρωνει 7.00 και θα ρισκαρω σε αυτο 50 EYRO .

Y.Γ.
Το ταμειο μετα τη νικη της Μπολτον ειναι
+3161+230= +3391€

Δεν υπάρχουν σχόλια: