powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

ΜΟΝΟ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΑΝ

Με δυο παιχνιδια σημερα και αποκλειστικα γαλλικες ομαδες θα ασχοληθω σημαρα σε δυο διαφορετικους θεσμους και θα ρισκαρω στο καθενα απο 100€

Eξ αναβολης αγωνας στο γαλλικο πρωταθλημα αποψε στις 20.00 μεταξυ της πολυ φορμαρισμενης Μαρσειγ και της αδιαφορης Σοσο.
Αν δουμε τη βαθμολογια παρατηρουμε την γηπεδουχο ενα βαθμο απο τους πρωτοπορους Λιον και Μονπελιε, ΑΛΛΑ με δυο αγωνες λιγοτερους. Το ιδιο βεβαια ισχυει και για την Μπορντο.
Με δυο λογια η ομαδα παει φουλ για τιτλο και σκοραρει τελευταια, ανελειπως σε ολους τους αγωνες , ανεξαρτητου θεσμου.

Η φιλοξενουμενη εκτος εδρας δειχνει αδυναμη και υπαρχει δυστοκια με τα δυχτια. Διαβαζω οτι σημερα θα εχει πολλες απουσιες που μερικοι την χαρακτηριζουν και αποδεκατισμενη.

Η πρωτη φουλ για τιτλο και σκοραρει συνεχεια, ενω η δευτερη αδιαφορη εντελως και με πολλες απουσιες με κανουν να ρισκαρω οτι η Μαρσειγ θα κερδισει καθαρα στο ασιατικο -1.5 και με αποδοση 1,95 και οχι οριακα.
 
 
ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ C.L.
 
Δευτερο ημιχρονο θα ελεγα για το γαλλικο εμφυλιο για μια θεση στα ημητελικα του C.L.
Στο πρωτο τους παιχνιδι επαληθευθηκα με την προτιμηση μου στην Λιον και θα εξακολουθησω να την εχω και στο "δευτρο ημιχρονο".
Η Λιον δειχνει πλεον αρκετα φορμαρισμενη εν αντιθεση με την Μπορντο.

Θα ελεγα καλη επιλογη σε ασιαν (0) στο 2.85 υπερ της Λιον ειναι καλη επιλογη ( ασχετο αλλα δεν περνα απαρατηρητη η προσφατη ηττα της Μπορντο στη εδρα της απο τη αδιαφορη Νανσι), αλλα επειδη η Μπορντο αναγκαστηκα πλεον θελει να πετυχει δυο γκολ παραπανω τουλαχιστον για να μπορεσει για πρωτη φορα στην ιστορια της να κανει την καλυτερη διακριση θα ανοιχτει και επειδη η Λιον δεν καταλαβε τιποτα, ουτε το Μπερναμπεου που το κηδεψε κυριολεχτικα, δεν νομιζω οτι δεν θα σκοραρει και σημερα τουλαχιστον μια φορα.

Το over διδεται στο 2,06 και θα ρισκαρω πανω του.





Y.Γ.
Το ταμειο μετα τη νικη του Αμβουργου εγινε
+317+(+100)= +417€

Δεν υπάρχουν σχόλια: