powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

KAIΓΕΤΑΙ Η ΚΑΝΤΙΘ....

Σημερα το απογευμα στις 18.00 για την δευτερη κατηγορια Ισπανιας αναμετρονται δυο ομαδες με μονοπλευρο παλι ενδιαφερον. Η γηπεδουχος Καντιθ με 33 βαθμους βρισκεται 4 βαθμους κατω απο τη διαχωριστικη γραμμη του υποβιβασμου, ενω η Βιγαιρεαλ Β ειναι εντελως αδιαφορη με 49 βαθμους αφου δεν επιτρεπεται να ανεβει κατηγορια βαση των κανονισμων.


Ετσι εχουμε την γηπεδουχο να καιγεται και η αλλη να μην εχει στοχους και πιστευω οτι απο δω και περα(τις υπολοιπες 10 αγωνιστικες) θα κανει δημοσιες σχεσεις η "μαμα" Βιγιαρεαλ.

Απο φορμα η γηπεδουχος ειναι μετρια αλλα πλεον τα "λουρια εχουν σφιξει' και αν δεν θελει να υποβιβασθει πρεπει να αφυπνιστει.

Προιστορια εγω δεν ανακαλυψα αφου οι δυο ομαδες μια ζωη επαιζαν σε διαφορετικες κατηγοριες, η Καντιθ εχει παιξει και στην Πριμερα ενω η φιλοξενουμενη ως δευτερη ομαδα της Βιγιαρεαλ εχει φτασει αναγκαστικα στην Σεγκουντα και δεν παει παραπανω. Αρα το ειδικο βαρος φανελλας ειναι τεραστιο.

Ρισκαρω λοιπον 100 € στο 2.28 (pinnacle) αφου αν χασω εγω η Καντιθ θα κινδυνεψει βασιμα πλεον να χασει το τραινο.

(Η Καντιθ ιδρύθηκε το 1910 με χώματα το κίτρινο και μπλε. Αγωνίζεται στο Γήπεδο Ramón de Carranza, χωρητικότητας 22.000 θεατών. Έχει αγωνιστεί 11 φορές στο πρωτάθλημα Ά εθνικής και 34 στη Β΄ εθνική.)


Y.Γ.
Το ταμειο μετα την χθεσινη επιτυχια ειναι
+362 +(+80)= +442€

Δεν υπάρχουν σχόλια: