powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

ΛΟΓΟ ΑΠΟΛΥΣΗΣ.....

Σημερα στις 16.00 στη γειτονικη Ιταλια εχουμε την αναμετρηση της Καλιαρη με την Παλερμο. Η γηπεδουχος τις τελευταιες αγωνιστικες κανει συνεχως ψυχικα δεξια και αριστερα εχοντας κανει 0-2-7 στα τελευται 9 παιχνιδια.


Η Παλερμο εχει πιασει τετραδα(δηλ συμμετοχη στο επομενο C.L.) και θελει να διατηρησει αυτη την πιθανοτητα.

Θα πειτε καποια στιγμη θα σταματησουν τα ψυχικα, αλλα αυτο που μου εκανε να ρισκαρω στο διπλο ειναι το εξης.

Ο προπονητης της Καλιαρη απολυθηκε απο τον προεδρο της. Οχι για την κακη πορεια τελευταια (η οποια μαλλον ηταν εσκεμενη) αλλα γιατι δεν ανανεωσε το συμβολαιο του!!!!!

Μιλαμε για ενα προπονητη τον οποιο οι παιχτες πιναν νερο στο ονομα του και ανακηρυχθηκε καλυτερος προπονητης περσι στην Ιταλια πανω απο το Μουρινιο!!!

Νομιζω οτι οι παιχτες της Καλιαρη δεν θαεχουν την απαραιτητη διαθεση που χρειαζεται ενα ποδοσφαιρικο παιχνιδι για να παρεις το τριποντο σημερα.

Απο την αλλη κινητρο πολυ μεγαλο απο την Παλερμο και θα ρισκαρω σε αυτο το διπλο λογο απολυσης του προπονητη της Καλιαρη στο 2.30 (STAN JAMES) με 100€

Υ.Γ.
Ο 42χρονος προπονητής κάθισε στον πάγκο της Κάλιαρι τον Μάιο του 2008, οδηγώντας την στην ένατη θέση της Serie A για την σεζόν 2008-09, χρονιά που ψηφίστηκε καλύτερος προπονητής του πρωταθλήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: