powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ-ΣΕΡΚΛ @ ΟVER

Aποψε στις 21.30 εχουμε ενα αδιαφορο βαθμολογικα παιχνιδι για το Βελγικο πρωταθλημα μεταξυ της Σαρλερουα και της Σερκλ Μπρυζ.


δεν θα ασχολιομουν με το παιχνιδι αλλα υπαρχουν ενδειξεις οτι το παιχνιδι αξιζει να ρισκαρει κανεις στο over2.5 και πληρωνει τιμη αουτσαιντερ. (2.24 PINNACLE)

Οι λογοι ειναι οτι ειναι αδιαφορο βαθμολογικα και θα παιχθει ελευθερο ποδοσφαιρο

{αν και η Σερκλ διαβασα οτι κατέφυγε στο δικαστήριο λόγω της απόφασης της ομοσπονδίας να επαναληφθεί η αναμέτρηση με τη Σαρλερουά (σ.σ. θέλει να τερματίσει 9η για να πάρει χρηματικό μπόνους). «Μʼ αυτόν τον τρόπο ο σύλλογος ενδέχεται να υποστεί σοβαρή ζημιά, τόσο στον οικονομικό όσο και αθλητικό τομέα, με έναν πρόχειρο υπολογισμό υπολογίζεται στις 140.000 ευρώ» υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι. }

Η ομαδα της Σαρλερουα θα κατεβει στην συνθεση της με αναπληρωματικούς και παίκτες από την ομάδα των νέων. Μολις πέντε παίκτες από την πρώτη ομάδα βρίσκονται στην αποστολή για το σημερινό ματς, όλοι οι υπόλοιποι είναι άπειροι νεαροί!

Συντρεχουν δηλ. λογοι να δουμε γκολ, λογο ελευθερου ποδοσφαιρου που θα παιχτει και απειριας των παιχτων της γηπεδουχου ομαδας  και θα ρισκαρω 100 €
 
Y.Γ.
Το ταμειο ειναι
+4465-150+165= +4480€

Δεν υπάρχουν σχόλια: