powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΓΚΟΛ

Eπαναληπτικος του 0-0 στην Τουμπα αποψε στις 21.00
Θα γινει μεγαλη μαχη γιατι οποιος παρει το εισητηριο για τον τελικο, αυτοματα χρηζεται και φαβορι για την κατακτηση του θεσμου του κυπελου αφου θα αγωνιστει με θεωρητικα αδυναμο αντιπαλο.

Και οι δυο ομαδες σκεφτονται το κρισιμο παιχνιδι και ολη η προσοχη ειναι εκει.

Θεωρητικα το παιχνιδι εχει ολους του ορους του NO BET.

Και οι δυο ομαδες δεν εχουν αγωνιστικα προβληματα και παρατασονται πληρες.

Η πλειοψηφια των παιχτων πιστευει οτι το παιχνιδι θα ειναι σφικτο και θα προσεξουν τις αμυνες και το over να φθανει σε υψηλες αποδοσεις της ταξης του 2.50!

Μετα το πρωτο παιχνδι και το 0-0 και οι δυο ομαδες θελουν γκολ για να προκριθουν λεω εγω. δεν σκοραρεις δεν προκρινεσαι. Αν σκοραρει μια ομαδα υποχρεωμενη ειναι να σκοραρει και η αλλη δινοντας ολες τις δυναμεις και το απαιτουμενο ρισκο αμυντικα να δεχθει και αλλο.

Επειδη το ζητουμενο απο τις ομαδες ειναι να σκοραρουν και οχι να διαφυλαξουν σκορ, πιστευω οτι υπαρχουν οι προυποθεσεις να ανοιξει το παιχνιδι και μπουν γκολ.

Θα ρισκαρω 100€ στο over του 2.50 που πληρωνει πολυ καλα μιας και η ΑΕΚ στα τελευταια της 12 παιχνιδια(πρωταθλημα+ κυπελο) σκοραρε στα 10/12 απο 1-4 γκολ!...........και αν αυτο γινει ο ΠΑΟΚ χρειαζεται να ρισκαρει με οτι αυτο συνεπαγεται

Δεν υπάρχουν σχόλια: