powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ

Στις 16.00 για το Ιταλικο πρωταθλημα η Μπρεσια σε θεση υποβιβασμου με 23 βαθμους υποδεχεται την Λετσε που εχει 27 βαθμους και γαινεται ξεκαθαρα οτι μιλαμε για εξαποντο.


Η Μπρεσια εφερε 0-0 με την Ουντινεζε την προηγουμενη αγωνιστικη και το "καντηλι της παραμονης" παραμενει αναμμενο, ενω η Λετσε νικησε τη Γιουβε μ ε 2-0 αλλα ειχε αποβληθει απο 12 λεπτο ο Μπουφον που αλλαξε ριζικα τις ισορροπιες του παιχνιδιου και δευτερον με την χθεσινη ηττα της Γιουβε στο γηπεδο της απο την Μπολωνια δειχνει οτι βρισκεται σε χειριστη κατασταση, αρα δεν πρεπει να μας ξεγελα η τεραστια νικη της.

Ακομη η Λετσε στο σημερινο παιχνιδι αντιμετωπιζει πολλες απουσιες.

Τιμωρημένοι οι βασικοί μέσοι, ο αρχηγός Τζακομάτσι (22/2) και ο Βίβες (23/0). Νοκ-άουτ όμως ο πρώτος σκόρερ Ντι Μικέλε (15/5) και ο βασικός στόπερ Φεράριο (16/0), όπως και ο βασικός δεξιός μπακ Τόμοβιτς (7/0) και ο επιθετικός Οφέρε (11/3), ενώ περισσότερο καιρό λείπει και ο αριστερός μπακ Τζουλιάτο (10/0).

Μια ματια στο προγραμμα της Μπρεσια που ακολουθει οπως το διαβασα.

Την επόμενη παίζει στη Νάπολι! Καπάκι, φιλοξενεί την Ίντερ! Αμέσως μετά πάει στο Τορίνο για να κάνει επίσκεψη στην Μεγάλη Κυρία. Μετά κάνει ένα μικρό διάλλειμα με τη Μπολόνια και στο καπάκι δίνει δύο ματς μακριά από την έδρα της με Κάλιαρι και Τζένοα που διεκδικούν Ευρώπη! Αμέσως μετά φιλοξενεί την πρωτοπόρο Μίλαν!

Αν δεν νικησει ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ.

Θα ρισκαρω λοιπον στον ασσο του 2.10 αλλα 100€

Δεν υπάρχουν σχόλια: