powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΣΕΝΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Στις 16.00 για τη Β Γαλλίας η Σεντάν βρίσκεται στην 3 θέση με 34 βαθμούς , ενώ η Ανζε στην 14 θεση με 27 βαθμούς.


Οι γηπεδούχοι αγωνιστικά δείχνουν δυσκολία στο σκοράρισμα και στο τελευταίο της παιχνίδι μπορούσε να πάρει κάτι θετικό (έπαιξε καλύτερα , είχε δοκάρι) αλλά έχασε στις καθυστερήσεις.

Ως ομάδα ανανέωσε ως το 2013 ο δεξιός μπακ Αμπνταλά. Ο αριστερός μεσοαμυντικός Τιμπερί (21/1) και ο έμπειρος αριστερός μέσος Εντλίν (19/3) που απουσίασαν από το τελευταίο παιχνίδι, προπονήθηκαν κανονικά και επιστρέφουν.

Οφείλει μετά την κοιλιά που έχει κάνει να επανέλθει στις νίκες αν θέλει άνοδο φέτος και ο προπονητής της δήλωσε ότι θα είναι απογοητευμένος ακόμη και με την ισοπαλία.

Από την άλλη η Ανζε στο τελευταίο παιχνίδι της είχε πολύ τύχη από ότι διαβάζω και κέρδισε με 1-0 την Κλερμόν , αφού ο γκολκίπερ της και δύο φορές τα δοκάρια την γλύτωσαν και με μαζική άμυνα.

Το κυρίαρχο θέμα της εβδομάδας όμως είναι τα μεγάλα προβλήματα στα διοικητικά αφού οδηγήθηκε στο αυτόφωρο ο 32χρονος πρόεδρος Μπερνάρ ύποπτος για οικονομικές παραβάσεις. Μέχρι τη δίκη που θα γίνει στις 8 Απριλίου, διοίκηση θα ασκεί κάποιος εξωτερικός παράγοντας που θα οριστεί άμεσα από δικαστήριο της Ανζέ. Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν επίσης ο αδερφός του αλλά και ο γενικός μάνατζερ της ομάδας, Ολιβιέ Πικέ

Αγωνιστικά απουσίασε και παραμένει εκτός ο μπακ Φαλ (11/0). Δεύτερη αγωνιστική απόντες ο Αργεντίνος νεοαποκτηθείς μέσος Γκομέζ (2/0) και ο επιθετικός Αρνό (14/1).

Θα ρισκάρω 100€ στο άσσο της Σενταν στο 1.83 αφού οφείλει επιστροφές στις νίκες , είναι καλύτερη ομάδα, παίζει στο γήπεδο της και σίγουρα τα διοικητικά προβλήματα της Ανζε θα έχουν επηρεάσει τους παίχτες της.

 
Υ.Γ.
Το ταμειο ειναι
+3481+196=+3677€

Δεν υπάρχουν σχόλια: