powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΙΝΤΕΡ(-1) & 2.40

Mεγαλη τηλεθεαση αποψε το βραδυ και ευκαιρια να ρισκαρουμε πινοντας μπυριτσες. Δεν γινεται να μην βαλεις χρηματα αποψε, αφου ειναι σαν να τρως αναλατο φαϊ.


Ξεκινησε απο 1.45-1.50 και τωρα η αποδοση ανεβαινει πανω απο 1.70 σε ορισμενους μπουκ.

Φταει η τριαρα απο την Μιλαν που εισπραξε η Ιντερ, η νικη της Σαλκε 2-0 επι της Σαν Παουλι που διακοπηκε στο 88 λεπτο , Ο Ραουλ που σκοραρε και περιμενουν θαυματα οι Γερμανοι. Ειναι καταστασεις που εγω δεν καταλαβαινω.

Η Ιντερ ειναι ανωτερη και φετος η Σαλκε φτυνει αιμα για να μεινει κατηγορια. Μπορει η Ιντερ να χασει το πρωταθλημα αλλα στο C.L. μπορει ανετα να την αποκλεισει για μενα.

Η Σαλκε διαβαζω οτι αγωνιστικα {έχασαν με τραυματισμούς τον στόπερ Μέτσελντερ, τον αμυντικό χαφ Κλούγκε και τον φορ Γκαβράνοβιτς (όλοι βασικοί). Ο πρώτος θα παίξει με μάσκα για να προστατέψει τη σπασμένη μύτη του, οι άλλοι δύο όμως τέθηκαν εκτός μάχης για το ματς με την Ιντερ. Παραμένουν εκτός ο Χούντελααρ και ο χαφ Μόριτς, ενώ ο αμυντικός χαφ Ανάν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που σημαίνει ότι οι 19χρονοι Παπαδόπουλος και Μάτιπ θα είναι οι δύο «κόφτες» της ομάδας στο «Μεάτσα»! }

Θα ρισκαρω 150€ στο ασιατικο -1 με αποδοση 2.40 και θελω καθαρη νικη να πληρωθω, αλλιως σε οριακη νικη επιστρεφεται το στοιχημα

Υ.Γ.
Το ταμειο ειναι μετα την αποτυχια της Ναντ
+4912-100= +4812€

Δεν υπάρχουν σχόλια: