powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΘΕΛΕΙ

Στο Ελληνικο πρωταθλημα απο αυτην αγωνιστικη ολοι οι αγωνες θα διεξαγονται την ιδια ωρα και μερα για ευνοητους λογους και την Κυριακη στις 19.00 στην Κρητη εχουμε την αναμετρηση μεταξυ Εργοτελη- Ηρακλη.
Οι ομαδες αισθανονται λιγο την σκια αυτων που απειλουνται απο υποβιβασμο και ειδικα ο γηπεδουχος Εργοτελης εχει καταλαβει οτι οι "κωλοι εχουν σφιξει"

Απο την αρχη της εβδομαδας εδω στο Ηρακλειο οι παραγοντες του Εργοτελη εχουν δωσει την πρεπουσα σημασια τον συγκεκριμενο αγωνα και συγκεκριμενα ο προεδρος του κος Παπουτσακης το χαρακτηρισε παιχνδι της χρονιας στα ΜΜΕ, ενω παιχτες της ομαδας το χαρακτηρισαν "τελικο".

Χθες αντιπροσωπιες των παιχτων επισκεφθηκαν γυμανσια του Ηρακλειου για να ζητησουν υποστηριξη στο κυριακατικο παιχνιδι και να τονισουν την σημαντικοτητα του παιχνιδιου.

Οι απουσιες που ειχε η ομαδα του Εργοτελη, προπονηθηκαν αυτη την εβδομαδα απο οτι διαβαζω και πιθανον θα ενισχυσουν την ομαδα.

Ο Ηρακλης μετα το αητητο των 6 αγωνιστικων εχασε απο τον Ατρομητο εκτος εδρας και τωρα κατεβαινει στο Ηρακλειο με κυριο στοχο την ισοπαλια ωστε να αισθανεται ανετα για την παραμονη του.

Ολοι εδω στο Ηρακλειο εχουν αντιλιφθει οτι το παιχνιδι ειναι κομβικο για περιπετειες και σιγουρα θα ματωσουν την φανελα τους.

Ειναι απο τα στοιχηματα που ρισκαρω με ελαφρυα καρδια αφου ειμαι σιγουρος οτι η ομαδα θα κανει το καλυτερο δυνατον.

Η αποδοση στο 2.20 κρρινεται ικανοποιητικη και πονταρισμα 400€.
 
Υ.Γ.
Το στοιχημα ειχε παιχθει απο την Παρασκευη στο 2.20, ενω τωρα εχει αποδοση2.00
Το ταμειο αυριο μιας και χαθηκε και η Σενταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: